laupäev, 27. august 2011

Täidetud tomatid tuunikalaga



Sul on kodus mõned "üleliigsed" tomatid ja külmikus ootab "igaks juhuks" ostetud tuunikalakonserv juba paar kuud oma etteastet. Just nüüd on õige hetk keerata kokku mõned täidetud tomatid tuunikalaga!


Täidetud tomatid tuunikalaga

7 suuremat tomatit
1 konserv tuunikalatükke vees või õlis
1 klaas keedetud riisi (umbes 0,5 kl toorest riisi)
30 g riivitud parmesani juustu
pool karpi meelepärast määrdejuustu (näiteks Philadelphia, Merevaik vms)
Pisut musta pipart


Pane riis keema.

Lõika tomatitel "kaas" pealt. Puhasta tomatid seest seemnetest, mahlast ja vaheseintest (lusikaga).

Sega riis tuunikala konservi, pipra ja juustudega. Täida tomatid riisiseguga, pane kaaned tagasi peale ja küpseta ahjus umbes 30 minutit.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar