esmaspäev, 2. mai 2011

Eriti lihtne ja kiire tuunikalapasta



Tööpäeva õhtul saad kiire ja vägagi maitsva pasta valmis 10-15 minutiga ja ainetest, mis Su kodus ilmselt juba olemas on.


Kiire tuunikalapasta

Pool pakki meelepärast pastat (mul olid sarvekesed)
1 sibul
1 karp tuunikala vees või õlis
1 purk (400 g)  purustatud tomateid
0,25 tl pitsamaitseainet või pisut basiiikut
Pisut soola ja musta pipart
(soovi korral veidi tshillit või magusat tshillikastet)

Pane makaronid soolaga maitsestatud vette keema ja keeda peaaegu pehmeks (u minut vähem, kui pakil soovitatud).

Prae samal ajal tükeldatud sibul pannil klaasjaks, lisa tuunikala, purustatud tomat ja kõik muu peale makaronide. Kui makaronid on keenud peaaegu pehmeks, kurna need ära ja lisa tomati-tuunikala segule. Lase veel umbes minut aega vaikselt podiseda, et makaronid tõmbaksid tomatikastet pisut endasse. Kui tundub, et pasta jääb veidi kuiv, siis lisa sorts vett. Ja ongi valmis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar