kolmapäev, 6. märts 2013

Toorjuustukreem mustade ploomidega


Lihtsa välimusega imemaitsev magustoit.





Toorjuustukreem mustade ploomidega

1 karp Philadelphia toorjuustu
1 pakk (200 ml) vahukoort
Maitse järgi suhkrut + 1 tl vanillisuhkrut
peotäis musti ploome (võimalusel leota neid eelnevalt rummis)
Serveerimiseks soovi korral tükeldatud kreekapähkleid ja vahtrasiirupit

Vahusta koor suhkruga. Vahusta teises kausis toorjuust. Sega toorjuustu hulka tükeldatud ploomid. Nüüd sega kergelt hulka ka vahukoor. Kaunista ja serveeri. Serveerida võid lihtsalt kausikesest või valmistada väikese küpsisekorvi (see on muuseas imelihtne - vaata õpetust siit) ja panna kreemi sinna sisse.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar